A póthaj megfelelő ápolása

Nagyon fontos, hogy mindig megfelelően ápoljuk a hajunkat! Legyen szó természetes hajzuhatagról, vagy póthajról.

Mostani cikkünkben a póthaj megfelelő ápolásáról olvashattok. Az egészséges hajkorona sosem megy ki a divatból, megjelenésünk egyik legmeghatározóbb része a haj!

Lássunk néhány alapszabályt a póthaj megfelelő ápolásával kapcsolatosan:

  • Hajmosás során mindig használj kondícionáló balzsamot is a hajvégekre. Így tudod óvni őket a szálkásodástól, kiszáradástól. Hetente egyszer érdemes pakolást is tenni a hajadra. Ezt hosszútávon is meg fogja hálálni a hajad.
  • Sampon vásárlásakor ügyelj arra, hogy az összetevők között ne legyen alkohol és szilikon.
  • Hajszárítás során figyelj rá, hogy ne forró levegővel szárítsd a hajad, hanem csak langyos levegőt fújj rá. Szárítás után ajánlott az alapos, de gyenge átfésülés.
  • Hajad fésüléséhez a legjobb, amit ajánlani tudunk Neked, az a speciális puha sörtéjű kefe, melynek egyik szála rövidebb, másik hosszabb. Ezt bármelyik fodrász kellékes boltban mg tudod vásárolni.
  • Hajmosásnál érdemes arra is figyelned, hogy hátradöntött fejjel moss hajat, így el lehet kerülni, hogy a hajhagymák kiforduljanak, illetve kevésbé gubancolódik össze a hajkoronád. Ujjaiddal kifésülő mozdulatokkal mosd, került a dörzsölést, kócolást.

Ha fenti néhány alapszabályt betartod, nem lesz panaszod a póthajra.

Ha még nincs póthajad, de kacérkodsz a gondolattal, ne habozz tovább! A budai Home Beauty Saloon a legjobb választás! Több, mint tíz év tapasztalatával állunk rendelkezésedre. Ma már sok hajhosszabbítási technika közül választhatnak a hölgyek, a rengeteg kínálat közül azonban messze a legmodernebb és legkényelmesebb a hőillesztéses hajhosszabbítás.

 

…Ez is érdekelhet, olvastad már?