Az új őrület: Balayage Ombre

Itt a nyár, s vele együtt az újabb trend a hajfestés területén!
A budapesti Home Beauty Saloon nem csak a hőillesztéses hajhosszabbításról híres, abban is egyediek vagyunk, hogy az újdonságokkal mindig rendelkezésedre állunk!

Itt a legújabb őrület, a Balayage Ombre!

Legyen Neked is a legújabb trend szerinti frizurád!

Mit is jelenet ez a szuper új stílus? A Balayge Ombre?

Ezzel a módszerrel lehet leginkább a természetes napsütötte hatást elérni. A hajfestési eljárás során szabad kézzel visszük fel az egyes melír-árnyalatokat a hajra, amitől teljesen egyedivé és utánozhatatlanná varázsoljuk hajkoronádat!

A Balayage Ombre lényege, hogy a highlight színeket ott kell elkezdeni kialakítani a hajon, ahol a nap amúgy is picit kivilágosítaná a frizurádat. A szabadkezű eljárás lehetővé teszi, hogy a highlight színeket odafessük, ahol az arcod karakterének, a választott frizurádnak a haj2legmegfelelőbb, legelőnyösebb. Ettől lesz szinte művészi alkotás, amit minden nap viselhetsz!

A Balayage Ombrénak praktikus oldala is van a természetes és egyedi ragyogáson túl: ritkábban kell újrafesteni, éppen azért, mert a haj tövénél természetes módon van kialakítva a highlight szín, így bátran hordhatod egy-két héttel tovább is, mint a hagyományos eljárásokkal festett hajszínedet.
Ha maximálisan kényeztetni szeretnéd frizurádat, válassz OLAPLEX kezeléseink közül, hogy valóban nyári friss, egészséges hajkoronával indulhass nyaralni! Az OLAPLEX olyan professzionális hajápoló, amely új megvilágításba helyezi a roncsolt haj kezelését. Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket.

Újulj meg a budai Home Beauty Saloonban! Várunk szeretettel nyáron is!

 

…Ez is érdekelhet!!! Olvastad már?