Gyerkőcökkel szépülni!

Gyermekedet se hagyd otthon, ha a fodrászodhoz indulsz! 😉

A budapesti Home Beauty Saloon nem csak a szépülni vágyó Hölgyeket és Urakat várja! Gyermekedet se hagyd otthon, ha kedvenc szalonodba indulsz, hogy helyre hozasd a frizurádat.

Szerintünk -és nem csak a szakmai ártalom miatt- nagyon fontos, hogy a csöppségek már fiatalon megtanulják, hogy fontos a hajunk megfelelő ápolása, hiszen ez az egyik legfontosabb tényező, mely ápoltságunkról ad képet az emberek szemében. A Home Beauty Saloon-ban többen Anyukaként is helyt kell állnunk a mindennapokban. Számunkra elengedhetetlen, hogy gyermekkorban megismertessük a kicsikkel a hajápolás örömét, a hajvágó eszközöket, illetve azt is, hogy fodrászhoz jár2ni egy szuper élmény, ne pedig egy szükséges rossz.

Előzetes bejelentkezés szükséges, de a hét mindennapján várunk Benneteket, hozd magaddal kislányodat, kisfiadat és szépüljetek meg együtt, nálunk!

Ne feledd, hogy a Home Beauty Saloon a hőillesztéses hajhosszabbítás mestere, ha megújulnál a nyárra, s szép, hosszú frizurát szeretnél, nálunk a helyed! A hajhosszabbítás több éves tapasztalatával rendelkezünk, nem fog csalódás érni, ezt garantálhatjuk! Ha még nem vagy biztos magadban, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni a hőillesztéses hajhosszabbítás részleteit, hogy ne legyenek kétségeid a jövőben ezzel a technikával kapcsolatban!

Címünk:

Home Beauty Saloon

1033, Budapest, Meggyfa utca 29.

 

 

…Ezt is érdekelhet, olvastad már?