Home Beauty Saloon, a hajhosszabbítás mestere

Manapság már nincs akadálya, hogy egyik napról a másikra hosszú hajunk legyen. Rövidből hosszú, hosszúból rövid. Bármire is vágysz, a Home Beauty Saloon-ban megvalósítják az álmaidat.

A budai fodrász szalonban a hőillesztéses hajhosszabbítás mestereivel találkozhatsz.  A több, mint 10 éves szakmai háttérrel garantálni tudjuk Neked, a csodás hosszú hajat!

Ma már sok hajhosszabbítási technika közül választhatnak a hölgyek, a rengeteg kínálat közül azonban messze a legmodernebb és legkényelmesebb a hőillesztéses hajhosszabbítás. Tény, hogy elsősorban
arra kell törekedni, hogy hajhosszabbítás során minél inkább természetes hatást tudjunk elérni! Ez az eljárás az egyik legkíméletesebb módja annak, hogy csodás hosszú hajad lehessen Neked is. A budai Home Beauty Saloon-ban kizárólag 100%-os humán eredetű póthajjal dolgozunk. A természetesség hívei vagyunk, így a szín kiválasztásában is a maximumra törekszünk, így az aktuális hajszíneddel teljesen megegyezőt választunk. A hőillesztés során kristálykreatinnal rögzítjük a tincseket, ezzel a technikával a rögzítési pont tapintás során alig érezhető, és a haj természetes esése is megmarad. Extra ápolást egyáltalán nem igényel, többi előnyös tulajdonsága mellett ezért is ajánljuk Mindenkinek.

Ha sikerült felcsigáznunk, ne késlekedj, irány a budai Home Beauty Saloon, ahol ingyenesen konzultálhatsz velünk a hajhosszabbításról!

haj_3

Várunk szeretettel Budán, Meggyfa utca 29-es szám alatt!

…Ezt is érdekelhet, olvastad már?