Hajhosszabbítás

Hajhosszabbításon gondolkodik? Esetleg most is visel póthajat? Itt a remek alkalom!

Legyél egyedi és lenyűgöző!

IMG_0869

Kizárólag 100%-os humán eredetű póthajjal dolgozunk. A hőillesztés során kristálykeratinnal történik a tincsek rögzítése, maga a rögzítési pont szinte alig érezhető tapintással. A hőillesztés után a haj természetes esése megmarad, ami forradalmi áttörést jelent a hajhosszabbítás, hajdúsítás terén. Színben teljesen megegyezőt választunk az Ön hajához. A természetesség híve vagyok, így a lehető legszebb friurát készítem Önnek.

Hajhosszabbítás

A hőillesztéses hajhosszabbítás forradalmasította a hajhosszabbításról eddig alkotott véleményeket. A legkényelmesebb viselet az összes technika közül. Nem kíván extra ápolást, mindenkinek egyénre szabott igényeit elégíti ki. Akár néhány tincs ami feldobhatja saját frizuránkat, akár hatalmas hajkorona ami teljesen megváltoztatja külsőnket és kisugárzásunkat, növeli önbizalmunkat.

Hőillesztéses hajhosszabbítás

IMG_1374

A hőillesztés tincses hajhosszabbító-dúsító technika: A hőillesztés során a saját hajat először apró tincsekre bontjuk, majd tincsenként hozzáillesztjük a vendéghajat, és végül egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük a tincseket, így gyönyörű hosszú frizurát kapunk. A keratin teljes mértékben haj és fejbőrbarát anyag. A hőillesztéses hajhosszabbításhoz elegendő 10cm-es saját haj, így ez a hajhosszabbító eljárást ajánlott rövid hajú hölgyeknek is. Hajdúsításként és hosszabbításként is szinte észrevehetetlen, tökéletes megoldás.

free

Hajhosszabbítás konzultáció ingyenes!

Ha bizonytalan melyik hajhosszabbítás lehetőséget válassza, írjon nekem és én segítek eligazodni.

…Ezt is érdekelhet, olvastad már?

Call Now Button