KEVIN.MURPHY a budai HOME BEAUTY SALOON-ban!

A Home Beauty Saloon-ban figyelünk a minőségre, ezért csakis kizárólag a legjobb termékekkel dolgozunk, ezzel is emelve a minőségi munkánkat.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy szalonunkban KEVIN.MURPHY termékekkel kényeztethetjük a vendégeket!

Kevin Murphy a világon az egyik legismertebb, s egyúttal az egyik legkeresettebb fodrász is! A KEVIN.MURPHY termékek egyedülálló filozófiát fogalmaztak meg:

  •  A termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag termékek, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes. Alkalmazásukkal a haj, s egyúttal a fejbőr is megfelelő ápolást kap.
  •  A súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat, így nem kell tartanunk a túlzott termékfelvitel eddig megszokott következményeitől, azaz nem zsírosítják a hajat. Felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.
  •  Forradalmasította a professzionális hajápolási termékek piacát. Egyesítette a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel.
  •  Minden olyan összetevő alkalmazását elkerüljük, amely árt, vagy káros hatással van az élőlényekre és a környezetre.​ A KEVIN.MURPHY nem végez állatkísérleteket!
  •  A samponok, balzsamok, pakolások és a styling készítmények a kifutókról, magazinokból ismert megjelenést biztosítanak minden hajtípus számára.

Várunk a Home Beauty Saloon-ba Téged is!

 

...Ezt is érdekelhet, olvastad már?