KEVIN.MURPHY élmény!

Kevin Murphy a világ egyik legismertebb és legkeresettebb fodrásza, aki divatbemutatókon, kifutókon, magazinokon és filmeken átívelő hosszú karrierje során szerzett tapasztatait és újító gondolkodását felhasználva alkotta meg egyedülálló termékeit. A Vogue állítása szerint Kevin Murphy találta fel az ikonikus “tengerparti frizurát”, vannak, akik a következő Vidal Sassoonként említik.
De mitől különleges? A KEVIN.MURPHY termékek egyedülálló filozófiát fogalmaztak meg, mely jegyében különleges termékek születtek:
Skin care for your hair – Bőrápolás a hajnak
Egyesítik a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel.
Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap.
Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes.

Weightless technology – Súlytalan technológia
A súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat, mint a piacon található számos termék. A Kevin Murphy család tagjai kiegészítik, erősítik egymást, nem zsírosítják el a hajat, felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.
Extreme heat protection (X-HP)TM complex – Extrém hő védelem
Egy új technológia alkalmazásával a lanolinban található összetevőket az ausztrál őserdőből származó kilenc esszenciális olajjal és kivonattal elegyítettek. Az összetevők olyan antioxidánsokat, olajokat, aminosavakat tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek a károsodott haj regenerálásához. Az eredmény extrém hő védelem, ami védelmet nyújt a hő által okozott károsodások ellen 220°C-ig.
A KEVIN.MURPHY szalonokban a stylistok KEVIN.MURPHY élményben (KMX – Kevin Murphy experience) részesítik a vendégeket. A bőrápolásban megszokott lépések szerint haladva, először a hámlasztás, a haj felszín leradírozása történik meg. A MAXI.WASH sampon használatával fényessé, életté válik a haj. Alkalmazásával eltávolítható a szilikon és más nem kívánatos termékmaradványok. Ezt a textúra specifikus sampon, tisztítás, majd balzsam, hidratálás, lépés követ.

A KEVIN.MURPHY termékcsalád választ ad a hajformázás kihívásaira. A súlytalan technológiának köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a haj hamar lelapul, vagy túlzott termékfelvitel miatt hamar zsírosodna.
A KEVIN.MURPHY termékekkel bármilyen frizura elkészíthető, csak a képzelet szab határt.
Alkossunk kedvünkre tengerparti vagy kócos frizurát, változtassuk meg hajszínünket a COLOR.BUG segítségével pillanatok alatt kötöttségek nélkül akár csak egy estére.