OLAPLEX termékekkel a csodás hajért

Itt a várva várt nyár!

Ilyenkor nem árt, ha jobban figyelünk a hajunkra is, ápoljuk, óvjuk, vigyázzuk! 🙂 Ezúttal a szőke hajú hölgyek figyelmébe ajánlanám cikkemet!

Ha még szőkébb hajra vágysz, de kímélnéd is hajkoronád, keresd a budai Home Beauty Salonban az OLAPLEX kezelést!

Az OLAPLEX olyan professzionális hajápoló, amely új megvilágításba helyezi a roncsolt haj kezelését. Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket.

Az OLAPLEX szilikon-, szulfát-, ftalát-, dietanolamin (DEA)- és aldehidmentes, állatokon nem tesztelt termék. Az OLAPLEX helyreállítja a haj diszulfid-kötéseit, amelyek a hő-, mechanikai és vegyi hatással járó kezelések során bomlanak fel. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg.

Az OLAPLEX egyetlen hatóanyag, amelyet Dr. Eric Pressly, az anyagtudományok doktora és Dr. Craig Hawker, a kémiai tudományok doktora közösen fejlesztett ki. Ez az első találmányuk a szépségipar területén.

Összefoglalva, várunk a Budapesten, a 3. kerületben, a Home Beauty Saloon-ban, ahol nem csak a hőillesztéses hajhosszabbítás mesterei várnak, hanem a jobbnál jobb OLAPLEX termékek és kezelések, melyekkel még szebbé varázsolhatod hajad, s ezáltal ragyoghatsz a nyári napok sugarában!

 

...Ezt is érdekelhet, olvastad már?