OLAPLEX a Home Beauty Saloon-ban

Ismét egy csodálatos hírünk van számotokra!!!!

Ahogy azt már megszokhattátok, nekünk Ti vagytok a legfontosabbak, így igyekszünk mindig a legújabbal, a legtrendibbel, a legmenőbbel előállni! Így van ez most is!

OLAPLEX a Home Beauty Saloon-ban!

Esetleg még nem hallottál róla? Íme a legfontosabb tudnivalók az OLAPLEX-ről!

Az OLAPLEX egy forradalmian új kezelés a különböző kémai eljárások során szárazzá, töredezetté vált haj számára. Lássuk be, dolgozzunk bármennyire is remek termékkel, a szőkítés, egyenesítés, igénybe veszik a hajat. Az OLAPLEX szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

Az OLAPLEX technológiának köszönhetően búcsút inthetsz a csúnya hajvégektől, a haj kellemetlen tapintásától, végre itt ez a csodaszer, mely nem táplálni és nem hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát keresi meg.

Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket. Már az első kezelést követően érezni fogod az OLAPLEX hatását, hajad sokkal egészségesebb, fényesebb lesz.

OLAPLEX-et olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint, például Cameron Diaz vagy Kim Kardashian. Felcsigáztunk, igaz?! 😀

Olaplex-Education

Várunk a Home Beauty Saloon-ban, ahol a Te hajadat is csodássá varázsoljuk! Legyen kiváló, fényes, egészséges hajkoronád! Keres az OLAPLEX – et a budai Home Beauty Saloon-ban!

…Ez is érdekelhet, olvastad már?