Tévhitek a hajhosszabbításról

A hajhosszabbítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend a nők körében, hiszen a szép, hosszú, egészséges haj mindannyiunk álma. Sajnos nem mindenkinek adatik meg a hosszú haj, viszont ebben a csodás modern világban már nincs akadálya annak sem, hogy egyik napról a másikra fenékig érő hajunk legyen. A budai Home Beauty Saloon a hajhosszabbítás mestere, kiváló és szakképzett fodrászainknak köszönhetően.

Ha esetleg még hezitálsz, hogy bevállald-e a hajhosszabbítást, akkor íme néhány tévhit, ami téged is visszatarthat, feleslegesen…

Íme:

  1. Mesterséges hatást kelt, természetellenes

A budai Home Beauty Saloon-ban kizárólag 100%-os humán eredetű póthajjal dolgozunk. A hőillesztéses technikának köszönhetően a természetes esése megmarad, ami forradalmi áttörést jelent a hajhosszabbítás terén.

  1. Otthon, magamnak is meg tudom csinálni

Nagyon fontos, hogy megfelelő szakemberhez forduljunk, ha a hajhosszabbítást választjuk, ugyanis csak ez esetben kerülhető el, hogy károsítsuk hajunkat. Látszólag viszonylag egyszerű műveletnek tűnhet a hosszabbítás, de helyrehozhatatlan problémákat okozhat a rossz technika. Az egészségügyi károkon túl, esztétikailag sem mindegy, hogy ki és milyen módszerrel végzi a hajhosszabbítást.

  1. Károsítja a hajat

Ezt a tévhitet is elvethetjük. DE! Fontos megjegyezni ezen pont esetében is, hogy csak a szakszerűen történő hajhosszabbítás az, ami nem károsítja a hajat.

  1. Hosszabbítás után jobban hullik a haj

Ha a póthaj szerkezete és minősége megfelelő, valamint ha megfelelő

technikával, szakértelemmel teszik fel és nem alkalmaznak gyantát, ragasztót, vaxot… akkor ilyen nem fordulhat elő.

  1. Szolárium árt a hajnak

Bátran szoláriumozhatsz, ezzel nem fogsz ártani a hajadnak, ne tartson vissza ez a pletyka. 🙂

Mindent összevetve, ha továbbra is bizonytalan vagy, a Home Beauty Saloon-ban vendégünk vagy egy ingyenes konzultációra, ahol személyesen is meggyőződhetsz arról, hogy nálunk jó kezekben van a hajad!

Várunk szeretettel!

haj6334

…Ez is érdekelhet, olvastad már?